Om Spelombudet

Om Oss - Vilka är Spelombudet?

Vi på Spelombudet Norden AB kombinerar onlinespel och gambling med spel i butik och skapar en större affär genom det personliga mötet. Är du intresserad av B2B-lösningar? Ta kontakt via  info@spelombudet.com. 

Om Spelombudet.com

Spelombudet.com är en jämförelse- och informationssajt om spelbolag och nätcasinon med syftet att tillhandahålla dig som besökare de hetaste nyheterna inom spelbranschen inklusive de bästa bonusarna, erbjudandena och tips - Dagligen!

Spelombudet.com ägs och drivs av Spelombudet Norden AB, ett aktiebolag som kombinerar Affiliate Marketing inom iGaming med B2B-lösningar via fysiska butiker.  

På denna sajt hittar du Sveriges bästa spelbolag och för att garantera att ständigt hålla dig uppdaterad lägger vi ständigt till nya spelsidor, om de uppfyller de krav vi ställer på operatörerna, så att du kan ta del av de hetaste spelsajterna just nu.

Vi har lång erfarenhet av iGaming 

Spelombudet grundades 2018 men vi som står bakom sidan har betydligt mer erfarenhet än så då vi har varit i branschen i mer än 20 år. Därmed har vi en lång erfarenhet av betting, casio och spelbranschen generellt.

Utvecklingen har varit enorm sedan de första spelbolagen hittade ut på nätet. Från långsamma modem och simpla spelsidor till multifunktionella underhållningssajter till datorn, mobilen och surfplattan. 

Vi listar enbart aktörer med svensk licens

För att kunna garantera en trygg och säker spelupplevelse har vi på Spelombudet valt att endast lista spelbolag med svensk licens. Det var den 1 januari 2019 som svensk licens infördes och det långvariga spelmonopolet hävdades. Trots att allt fler väljer att samarbeta med och spela hos spelbolag utan licens har vi valt att gå den motsatta vägen.

Genom att enbart lista svensklicensierade alternativ känner vi oss trygga med att du som spelare kan få en trygg spelupplevelse i alla lägen. Dessutom innebär svensk licens att svenska betalningsmetoder som Swish och Trustly är tillgängliga samt att du alltid får skattefria vinster oavsett hur stor eller liten vinsten är. 

Vi har avtal med Direkten

Spelombudet Norden AB kombinerar onlinespel och gambling med spel i butik och skapar därigenom en större affär genom det personliga mötet. Vi jämför Sveriges bästa spelbolag och tillhandahåller de främsta aktörerna på marknaden bland spelsidor med svensk licens.  

Spelombudet har ett exklusivt avtal med Direkten vilka är Sveriges största återförsäljare av spelprodukter i butik. Avtalet syftar till att skapa en god affär för såväl butiken och deras kunder som för spelbolagen. Direkten är en handlarägd kedja med stort kunnande inom framför allt sportspel och de finns representerade över hela landet. Butikerna utmärker sig genom etablering på strategiska lägen såsom i köpcentrum samt långa kundrelationer.

Spelombudet lanserar ett nytt koncept i butik

Under hösten 2022 lanserar Spelombudet, som första aktör på den svenska marknaden, ett helt nytt sportspel i Direktens butiker. Kunderna kommer att mötas av ytterligare en aktör som erbjuder sportspel via ett spelkabinett/spelterminal i butiken. Som kund kommer du följa samma enkla process som redan finns hos de redan befintliga bolagen, SvS och ATG. 

Är du en butik eller ett spelbolag som är intresserad av att veta mer om oss, tveka inte att kontakta oss på info@spelombudet.com

Hjälp oss att bli bättre

I takt med att utvecklingen fortsätter framåt gäller det att hänga med i de ständiga uppdateringarna. Spelbolagen har en tendens att ändra erbjudanden och sitt innehåll stup i kvarten. Om du skulle hitta felaktig eller inaktuell information är vi mer än tacksamma om du informerar oss om detta så att vi kan uppdatera till korrekta uppgifter.

Vi strävar givetvis alltid efter att förmedla korrekt information men vi kan inte ta ansvar för eventuell information som är felaktig och därför rekommenderar vi alltid att du kontrollerar informationen inklusive regler och villkor hos spelbolagen innan du sätter igång och börjar spela med riktiga pengar.

Ta kontakt med oss 

Vi strävar ständigt efter att bli bättre och därmed är vi mer än tacksamma om du hör av dig meed feedback, tips eller förslag på åtgärder för att göra sidan bättre. 

Skicka gärna e-post till info@spelombudet.se

Företagsinformation

Spelombudet Norden AB

ATHOSVÄGEN 4 

184 92 Åkersberga

Stockholms län

Org.nr: 559183-6019
info@spelombudet.se